Winkelwagen 0
 

Deurveerscharnieren

Ben je op zoek naar nieuwe deurveerscharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yachtsupplier kan deurveerscharnieren leveren in verschillende afwerkingen, afmetingen en materialen.

 

Producten 13-18 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurveerscharnieren

Deurveerscharnieren zijn speciale scharnieren die ervoor zorgen dat een deur vanzelf dichtgaat nadat je hem hebt geopend. Ze hebben een veer die de deur rustig terugduwt. Dit is handig op plekken waar de deur altijd open en dicht moet, zoals in kantoren, kledingwinkels of horecazaken. Zo blijft de deur automatisch dicht zonder dat je erover hoeft na te denken, wat handig is voor zowel klanten als personeel.

Enkelwerkende deurveerscharnieren

Een enkelwerkend deurveerscharnier is een scharnier met een veer erin, waardoor de deur vanzelf dichtgaat nadat je deze hebt geopend. De deur kan alleen naar één kant openen, dus of naar binnen of naar buiten, afhankelijk van hoe je het scharnier bevestigt.

Dubbelwerkende deurveerscharnieren

Een dubbelwerkend deurveerscharnier is een scharnier met een veer, waardoor de deur vanzelf dichtgaat, maar hierbij kan de deur naar beide kanten openen. Dit betekent dat de deur zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, afhankelijk van hoe je hem duwt.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste deurveerscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013 of stuur een mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier